Aantal personen: 4
1 krop sla, het jonge hart in stukjes
300-400 gr gepelde Hollandse garnalen
2 el mayonaise
1-2 tl tomatenketchup
1 dl slagroom of crème fraîche
zout
tabasco
citroensap
2 el fijngesneden peterselie
1-2 el cognac
schijfjes citroen
Meng de sla luchtig met de garnalen en verdeel dit over 4 glazen.
Meng voor de saus de mayonaise met de tomatenketchup en de cognac. Klop de slagroom of crème fraîche bijna stijf en schep de room door het mayonaisemengsel.
Breng op smaak met zout, tabasco en citroensap. Schenk de saus over de garnalen en strooi de peterselie erover.
Garneer met citroen.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |